(N|LEKTROISKROWOJ ISTO^NIK UPRUGIH WOLN DLQ CELEJ NAZEMNOJ SEJSMORAZWEDKI (B/s - (NkALININ(B, (Na(B.(Nw(B.s; (NkALININ(B, (Nw(B.(Nw(B.s; (NwLADOW(B, (Nm(B.(Nl(B.s ((NmOSKWA (B:s (NiZD(B-(NWO mgu(B,s, 1989)
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 188-191 (70 (NNAZW(B.)s
(NaWT(B. (NUKAZANY NA OBOROTE TIT(B. (NL(B.s
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 188-191s
Keywords: (NsEJSMI^ESKIE WOLNYs -- (NiSTO^NIKI \LEKTROISKROWYEs; (NsEJSMI^ESKAQ RAZWEDKAs