(NgENEZIS I LITOLOGIQ KONTINENTALXNYH ANTROPOGENOWYH OTLOVENIJ (B:s [(Nk (BVII (NkONGRESSU (BINQUA (NW s{a W (B1965 (NG(B.] : [(NsBORNIK STATEJ(B] /s - (N{ANCER(B, (NeWGENIJ wIRGILXEWI^s; (NgEOLOGI^ESKIJ INSTITUT an sssrs ((NmOSKWA (B:s (NnAUKA(B,s, 1965)
(NrEZ@ME STATEJ NA ANGL(B. (NQZ(B.s
(NbIBLIOGR(B.: (NW KONCE STATEJs
Keywords: (N~ETWERTI^NYE OTLOVENIQ s -- (NsBORNIKIs