(NdREWNIJ eGIPET (B/s - (NkORMY[EWA(B, (N|LEONORA eFIMOWNAs ((NmOSKWA (B:s (NwESX mIR(B,s, 2005)
(NkNIGA ADRESOWANA PREPODAWATELQM I STUDENTAM GUMANITARNYH WUZOW(B, (NA TAKVE WSEM(B, (NKTO INTERESUETSQ ISTORIEJ DREWNIH CIWILIZACIJ(B.s
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B.189-191s
Keywords: (NwSEMIRNAQ ISTORIQs -- (NdREWNIJ MIRs; (NdREWNIJ wOSTOKs -- (NdREWNIJ eGIPETs; (NeGIPET DREWNIJ (B- (NiSTORIQs